Corona info

Annuleren en omboeken:
Omdat reizen in Nederland niet verboden is en de verblijfsrecreatie op Terschelling is toegestaan kan de eigenaar van het door u gehuurde vakantieverblijf aan zijn/haar kant van de reserveringsovereenkomst voldoen. Als u besluit om vanwege de corona situatie/maatregelen niet naar Terschelling te reizen is dat uw eigen besluit en is bij annulering artikel 6 van de Recron voorwaarden van toepassing. Meer informatie leest u o.a. op rijksoverheid.nl en Achmea Rechtsbijstand

Update 19 december 2021.
Gezien de informatie op www.rijksoverheid.nl en www.veiligheidsregiofryslan.nl zijn er voor het toeristisch verblijf op Terschelling geen gevolgen. Tenzij u met een gezelschap komt dat niet één huishouding vormt komt. In dat geval moet het voor iedereen mogelijk zijn om in het vakantieverblijf 1,5 meter afstand te houden.

Het is op dit moment in Nederland niet verboden om te reizen en het is op Terschelling toegestaan om in recreatieverblijven te verblijven. Als u zich aan de regels van de Rijksoverheid houdt én u, of uw reisgenoten, geen ziekteverschijnselen hebben bent u van harte welkom.

Voor informatie over de gevolgen van de maatregelen voor de afvaarten van Rederij Doeksen controleert u de website van de rederij, https://www.rederij-doeksen.nl/.

Bij annulering zijn de Recron voorwaarden van toepassing. Voor alle reserveringen gemaakt na 4 april 2020 geldt voor onbepaalde tijd dat maatregelen vanwege de corona-crisis geen reden kunnen zijn voor tegemoetkoming in welke vorm dan ook.